Visual i Plàstica. 4t ESO

1r TRIMESTRE

C1 –  ANALITZAR OBRES D’ART. Utilitzar estratègicament els elements dels llenguatges visual, musical i corporal per analitzar les produccions artístiques.

NADescriu la imatge, però sense fer incís als aspectes formals relacionats amb l´anàlisis. No estructura la descripció seguint les pautes establertes.
ASDescriu la imatge e identifica alguns aspectes formals (color, composició, tipus de línies, textures), però pocs, sense seguir amb precisió una adequada estructura.
ANDescriu la imatge, identifica i descriu aspectes formals (color, composició, tipus de línies, textures), seguint una adequada estructura i amb un correcte ús del vocabulari.
AEDescriu la imatge, identifica i descriu aspectes formals (color, composició, tipus de línies, textures), seguint una correcta estructura, emprant un vocabulari adequat i relacionant els aspectes formals amb el que ens suggereixen i el que transmeten .

C4 –  Interpretar i representar amb formes bidimensionals i tridimensionals, estàtiques i en moviment C

NA Construeix els polígons de forma irregular sense aplicar els corresponents métodes estudiats específics que ens permeten construïr les figures. Ús incorrecte de les eines de dibuix tècnic (traç poc definit, irregular).
ASConstrueix els polígons de forma poc precisa. Aplica alguns métodes que ens permeten construïr les figures, però confonent-ne alguns, i alguns casos obvia alguns passos rellevants. Ús poc correcte de les eines de dibuix tècnic (traç poc definit, irregular).
ANConstrueix els polígons correctament, aplicant els métodes adequats, tot i que obvia alguns passos en algunes ocasions. Ús correcte de les eines de dibuix tècnic (traç definit i regular).
AEConstrueix els polígons de forma excelent aplicant els métodes adequats que ens permeten construïr les figures. Fa un ús correcte de les eines de dibuix tècnic (traç definit, precís i regular).

Àmbit personal i social / C9 – Gaudir

NA La manca de treball i de participació a l’aula no ajuda a mostrar el seu nivell d’aprenentatge, a més mostra una actitud tancada vers l’àmbit artístic amb poca voluntat d’aprendre i descobrir.
AS Treballa i participa a l’aula, mostrant una actitud receptiva cap a noves experiències artístiques amb un mínim de voluntat de descobrir i experimentar. És poc constant a l’hora de realitzar les tasques encomanades.
AN Treballa i participa a l’aula de forma positiva i activa, mostrant una actitud oberta cap a noves experiències artístiques, amb voluntat d’aprendre i descobrir, tot valorant les pròpies capacitats i possibilitats.
AE Treballa i participa a l’aula de forma positiva i activa, mostrant una actitud oberta i curiosa cap a noves experiències artístiques, amb voluntat d’aprendre i descobrir, tot valorant les pròpies capacitats i possibilitats,  i amb confiança i seguretat en si mateixa i en la seva feina.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.