Tecnologia 4t ESO

Tecnologia 4t ESO

Àmbit CT

C9 – Dissenyar i construir objectes tecnològics senzills que resolguin un problema i avaluar-ne la idoneïtat del resultat

AE És perfectament capaç de dissenyar i construir objectes tecnològics senzills, després d’haver elaborat un projecte complet i de preveure i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AN És capaç de desenvolupar un procés de disseny i construcció d’objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AS És capaç d’esbossar idees per a dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
NA Troba dificultats per dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.

Àmbit digital

C5 – Construir nou coneixement personal mitjançant estratègies de tractament de la informació amb el suport d’aplicacions digitals

AE Es molt capaç de construir nous coneixements personals  mitjançant estratègies de tractament de la informació amb el suport d’aplicacions digitals.
AN Es capaç de construir nous coneixements personals  mitjançant estratègies de tractament de la informació amb el suport d’aplicacions digitals.
AS Troba dificultats per construir nous coneixements personals  mitjançant estratègies de tractament de la informació amb el suport d’aplicacions digitals.
NA Troba moltes dificultats per construir nous coneixements personals  mitjançant estratègies de tractament de la informació amb el suport d’aplicacions digitals.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.