Tecnologia 2n ESO

Tecnologia 2n ESO

C7 – Utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana amb el coneixement bàsic del seu funcionament, manteniment i accions a fer per minimitzar els riscos en la manipulació i en l’impacte mediambiental

AE És perfectament capaç d’utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana i identificar els riscos en la seva manipulació.
AN És molt capaç d’utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana i identificar els riscos en la seva manipulació.
AS És capaç d’utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana i identificar els riscos en la seva manipulació.
NA Troba dificultats per utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana i identificar els riscos en la seva manipulació.

C8 – Analitzar sistemes tecnològics d’abast industrial, avaluar-ne els avantatges personals i socials, així com l’impacte en la salubritat i el medi ambient

AE És perfectament capaç d’analitzar sistemes tecnològics d’abast industrial, avaluar-ne els avantatges personals i socials.
AN És capaç d’analitzar sistemes tecnològics d’abast industrial, avaluar-ne els avantatges personals i socials.
AS És capaç d’esbossar idees per analitzar sistemes tecnològics d’abast industrial, avaluar-ne els avantatges personals i socials.
NA Troba dificultats per analitzar sistemes tecnològics d’abast industrial, avaluar-ne els avantatges personals i socials.

C9 – Dissenyar i construir objectes tecnològics senzills que resolguin un problema i avaluar-ne la idoneïtat del resultat

AE És perfectament capaç de dissenyar i construir objectes tecnològics senzills, després d’haver elaborat un projecte complet i de preveure i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AN És capaç de desenvolupar un procés de disseny i construcció d’objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AS És capaç d’esbossar idees per a dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
NA Troba dificultats per dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.