Tecnologia 3r ESO

Tecnologia 3r ESO

C8 – Analitzar sistemes tecnològics d’abast industrial, avaluar-ne els avantatges personals i socials, així com l’impacte en la salubritat i el medi ambient

AE És perfectament capaç d’utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana amb el coneixement bàsic del seu funcionament, manteniment.
AN És capaç d’utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana amb el coneixement bàsic del seu funcionament, manteniment.
AS És capaç d’esbossar idees per utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana amb el coneixement bàsic del seu funcionament, manteniment.
NA Troba dificultats per utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana amb el coneixement bàsic del seu funcionament, manteniment.

C9 – Dissenyar i construir objectes tecnològics senzills que resolguin un problema i avaluar-ne la idoneïtat del resultat

AE És perfectament capaç de dissenyar i construir objectes tecnològics senzills, després d’haver elaborat un projecte complet i de preveure i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AN És capaç de desenvolupar un procés de disseny i construcció d’objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AS És capaç d’esbossar idees per a dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
NA Troba dificultats per dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.