Tecnologia 1r ESO

Tecnologia 1r ESO

C5 – Resoldre problemes de la vida quotidiana aplicant el raonament científic

AE Aplica molt bé el raonament científic a la resolució de problemes quotidians, preveient diverses solucions a partir de models diversos.
AN Aplica correctament el raonament científic a la resolució de problemes quotidians i n’extrau conclusions prou notables.
AS Aplica prou bé el raonament científic a la resolució de problemes quotidians.
NA Troba dificultats en aplicar el raonament científic a la resolució de problemes quotidians.

C7 – Utilitzar objectes tecnològics de la vida quotidiana amb el coneixement bàsic del seu funcionament, manteniment i accions a fer per minimitzar els riscos en la manipulació i en l’impacte mediambienta

AE Utilitza correctament objectes tecnològics de la vida quotidiana amb ple coneixement del seu funcionament bàsic i del seu manteniment. Demostra consciència dels possibles riscos i impactes ambientals derivats del seu ús.
AN Utilitza objectes tecnològics de la vida quotidiana amb prou coneixement del seu funcionament bàsic i del seu manteniment. Demostra consciència dels possibles riscos derivats de la seva manipulació.
AS Utilitza objectes tecnològics de la vida quotidiana amb prou consciència del seu funcionament bàsic i del seu manteniment.
NA Utilitza objectes tecnològics de la vida quotidiana sense prou consciència del seu funcionament bàsic ni del seu manteniment.

C9 – Dissenyar i construir objectes tecnològics senzills que resolguin un problema i avaluar-ne la idoneïtat del resultat

AE És perfectament capaç de dissenyar i construir objectes tecnològics senzills, després d’haver elaborat un projecte complet i de preveure i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AN És capaç de desenvolupar un procés de disseny i construcció d’objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
AS És capaç d’esbossar idees per a dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.
NA Troba dificultats per dissenyar i construir objectes tecnològics senzills i avaluar-ne la idoneïtat dels resultats.

C10 – Prendre decisions amb criteris científics que permetin preveure, evitar o minimitzar l’exposició als riscos naturals

C11 – Adoptar mesures amb criteris científics que evitin o minimitzin els impactes mediambientals derivats de la intervenció humana

AE És capaç de preveure i prendre en consideració tot de mesures de protecció davant dels riscos naturals i comprén perfectament la problemàtica dels impactes ambientals provocada per l’activitat humana, fins i tot proposant idees i solucions.
AN Adopta mesures molt adients encaminades a evitar possibles impactes ambientals i a la generació de riscos en l’exposició o l’acció sobre entorns naturals.
AS Adopta prou mesures encaminades a evitar possibles impactes ambientals i a la generació de riscos en l’exposició o l’acció sobre condicionants naturals.
NA Cal que interioritzi més la noció i les implicacions dels possibles impactes ambientals així com la importància de la prevenció dels possibles riscos motivats per l’exposició o l’acció sobre condicionants naturals.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.